Palautetta rakkailta asiakkailta

Emma & Josh
René was the perfect choice for our wedding. He's extremely personable and can work with even the most difficult of children (or adults) to make them glow and bring out their best side. He captures every moment so perfectly, working with the surroundings instead of fighting against them. For us, he arrived with a plan and a schedule. We took photos at several locations with quickness and ease due to his concise (and fun!) directions and were able to meet every "deadline" on time. But most of all, we really enjoyed him as a guest. He was a favorite talking point amongst our friends after the wedding because of how he was able to be everywhere at once and still manage to capture those can't-miss moments. We highly recommend René to anyone wishing to have those perfect shots they were looking for.

Emma & Josh
Mari ja Ville
Mahtavia kuvia, kiitos! Ensitapaamisesta lähtien meille jäi kuva, että valitsimme oikean valokuvaajan ja kun saimme valmiit kuvat olimme todella tyytyväisiä. René oli tosi mukava ja rento kuvaaja. Ennen kirkkoa otetut potrettikuvaukset sujuivat tosi hyvin ja meillä oli hauskaa helmikuun rapsakasta säästä huolimatta. Pahin jännitys ennen kirkkoa jäi Turun linnan pihaan. Kirkossa ja juhlapaikalla valokuvaaja oli huomaamaton ja kuin yksi vieraista, mutta kuvia oli silti otettu tosi monipuolisesti. Voimme suosittelemme Renéä lämpimästi kaikille, jotka haluavat ammattimaisia ja mielenkiintoisia kuvia tärkeästä päivästään!

Mari ja Ville
Maria & Olli
Olimme vakuuttuneita Renén työskentelystä jo ystäviemme häiden perusteella ja valinta omaksi hääkuvaajaksemme olikin helppo. Oli mukavaa, kun häissä ei tarvinnut lainkaan itse huolehtia, että kaikki tärkeä tuli kuvattua. Lisäksi René oli onnistunut tallentamaan hetkiä, joita emme itse edes olisi huomanneetkaan kuvata! Häiden jälkeen saimme kuvat nopeasti ja ne olivat todella taidokkaasti otettuja ja tunnelmallisia. Kiitos René ihanan päivämme ikuistamisesta upealla tavalla!

Maria & Olli
Minna & Kalle
Parempaa hääkuvaajaa on vaikea löytää! Rene otti hääpäivänämme uskomattoman upeita kuvia. Potrettikuvat ovat mielettömän kauniita ja vihkimisen sekä hääjuhlan tunnelmat on tallennettu ammattitaitoisen upeasti. Rene saa aikaan huumorintajuisen ja rennon tunnelman myös kameraa vierastaville ja osaa kuvata juhlan eri vaiheet huomaamattomasti. Kuvista jäi ihana muisto meille tärkeästä päivästämme. Myös häävieraamme ovat kilpaa kehuneet loistavia kuvia.

Minna & Kalle
Päivi ja Niko
René, olet todellinen huippukuvaaja - joustava, rento, asiakaspalveluhenkinen ja erittäin lahjakas! Aivan uskomattoman upeita kuvia! Pidimme paljon myös nettigalleriasta ja videopätkistä. Suunnittelu oli huolellista, työskentely ammattimaista ja kuvien toimitus nopeaa. Potrettikuvien ottaminen oli yksi päivämme kohokohdista, ihanan rento ja juhlava tunnelma.  Sait sulhasenkin hymyilemään leveästi 🙂 Hääpäivän aikana olit ikuistanut tilanteita upeasti ja täysin huomaamattomasti 🙂  Tunnelma välittyy kuvista käsinkosketeltavana. Kuvat ovat kuin postikortista ja niitä katselemalla voimme elää ihanan hääpäivämme yhä uudelleen. Kaikki sujui yli odotusten, suurimmat kiitokset!!

Päivi ja Niko
Iita ja Roope
Siis todella upeita ja hauskoja tilannekuvia kiitos vielä kovasti. Täytyy kyllä suositella sinua kaikille kuvaajaa kaipaaville ja pidämme nimesi mielessä jos tarvitsemme itse kuvaajaa tulevaisuudessa.

Iita ja Roope
Mari ja Janne
VAU!!! Upeita kuvia! Sulla on kyllä niin hyvä silmä ottamaan kuvia! Oot osannut kyllä kaiken oleellisen tallentaa, ihanaa!

Mari ja Janne
Stuart & Cathryn
René captured our day perfectly - he didn't miss a thing! He completely understood what we wanted and came thoroughly prepared. His compositions are gorgeous and creative, and he added lots of fun to the day too. Our family and friends all agree that the photos are stunning - thanks René for giving us the best possible way to remember a wonderful day.

Stuart & Cathryn
Sini ja Matias
Renén kanssa yhteistyö oli äärimmäisen sujuvaa ensimmäisestä palaverista kuvien toimittamiseen saakka. Me tulimme vain paikalle ja kaikki miljööt ja asetelmat oli jo valmiiksi mietitty. Päivän aikana toiminta oli huomaamatonta, mutta samalla tarpeen tullen viihdyttävää. Tärkestä päivästä jäi tuhatkunta toinen toistaan kauniimpaa muistoa, kiitos niistä!

Sini ja Matias
Mari ja Kari
Meillä oli aivan ikimuistoinen hääpäivä ja saimmekin aivan ihanat kuvat ja videot muistoksi päivästä. Kuvat ovat saaneet ylistystä sukulaisilta ja ystäviltä – kaikista huokuu ammattimaisuus. Muutenkin kaikki sujui kuten olimme yhdessä Renéen kanssa sopineet (saimme Renéeltä myös toimivia vinkkejä päivän aikataulutukseen) ja toiveemme oli otettu huomioon täydellisesti. Suosittelemme lämpimästi ottamaan hääparin kuvat ennen vihkimistä, meillä nimittäin oli todella hauskaa kuvauksissa ja unohdimmekin täysin jännittää tulevaa vihkimistä!

Mari ja Kari
Emmi ja Stefan
Varasimme Renén häidemme kuvaajaksi, koska olimme kuulleet hänestä paljon hyvää ja nähneet hänen kauniita kuviaan. Odotukset olivat siis korkealla, emmekä joutuneet pettymään! René on tosi hauska tyyppi ja hän hoisi hääpäivämme kuvauksen erittäin ammattitaitoisesti. Olemme todella tyytyväisiä, että panostimme kuvaukseen, sillä hääpäivän tunnelmiin on ihana palata upeiden kuvien kautta. Olemme saaneet kuvista paljon kehuja myös vierailtamme ja häidemme jälkeen toinen kaasoistakin vaihtoi hääpäiväänsä, jotta he saisivat Renén kuvaajaksi häihinsä

Emmi ja Stefan
Jutta & Eero
Kiitos huikeista kuvista! Arvostimme huippukuvien lisäksi sitä, että kaikki sujui hääpäivänä vankalla asiantuntemuksella ja mutkattomasti. Kaikki tuntui etukäteen huomioidulta ja suunnitellulta, silti hauskoja tilannekuviakin riitti paljon. Voimme vain suositella!

Jutta & Eero
Jussi ja Elli-Noora
Halusimme ehdottomasti Renén ikuistamaan hääpäivämme valokuviin ja onneksemme hän ei ollut sinä päivänä varattu. Kuvat ovat mykistyttävän upeita! Kuvista välittyi koko hääpäivämme rento tunnelma ja niitä on tullut monet kerrat katsottua läpi. René on huipputyyppi ja kuvaajana rautainen ammattilainen. Hänen kokemus hääkuvauksista auttoi myös meitä suunnittelemaan aikataulut sujuviksi vieraiden kannalta. Kiitos vielä René upeista kuvista! Ne ovat huikeita.

Jussi ja Elli-Noora
Mari ja Tomi
Halusimme Renén kuvaamaan hääpäivämme, koska hän oli näyttänyt taitonsa jo muutamien ystäviemme häissä. Aivan uskomattoman kauniita kuvia, joissa tekninen osaaminen, värien käyttö ja sommittelu ovat luovaa sekä ammattitaitoista. René muodosti kuvillaan päivästämme kauniin tarinan, jossa juhlan tunnelma ja yksityiskohdat ovat hienosti aistittavissa. Renén toiminta kirkossa ja juhlapaikalla oli rentoa sekä ammattimaista. Suosittelemme ehdottomasti Renéä hääkuvaajaksi – Suomen tai jopa maailman parhaimmistoa!

Mari ja Tomi

Instagram